|

10 عادت افراد “همیشه ناراضی ” و چگونگی اجتناب از آن ها

10 عادت مشکل آفرین انسان های ناراضی و چگونگی اجتناب از آن ها

o-UNHAPPY-BLACK-WOMANتا حالا با خودتون فکر کردید که چه چیزی آدم های شاد رو از غمگین متمایز می کنه؟ یا این که چه رفتارهایی باعث می شوند تا بتوانیم راحت تر انسان های شاد رو از غمگین تشخیص بدهیم؟

در این مقاله قصد دارم تا به شما خوانندگان عزیز 10 تا از این عادت ها رو معرفی کنم. این چیز کوچکی نیست و می تواند بر مهم ترین بخش های زندگی ما تاثیرگذار باشد. برای کمک به شما در زمینه تشخیص آدم های شاد از غمگین، یا بهتر بگم، برای اینکه ببینید خودتان جزو کدام دسته هستید، لیستی از این عادت ها را به شما معرفی می کنم، البته برای بالا بردن کیفیت زندگی مان باید از این عادت ها دوری کنیم.


چگونه است که تلاش برای شادی، به ناراحتی منجر می شود؟


با توجه به تعریف معروف ترین فیلسوفانی که تا بحال وجود داشته اند، جهان به دو دسته ی گسترده از آدم ها تقسیم می شود: دسته ی اول شامل “کسانی است که فکر می کنند معماران سعادت ما هستند” و دسته ی دوم شامل “کسانی است که فکر می کنند کارهای کمی را می توان در برابر سرنوشت انجام داد”.

با این حال، به نظر روانشناسان، موضوع بسیارعمیق تر و مرتبط با اقداماتی است که ما را به یک وضعیت عاطفی خاص منتقل می کند. اقدامات چیزهایی هستند که ممکن است نتیجه و علت ناراحتی در همان زمان باشد.

حالا بیایید ببینیم رفتارهایی که موجب بدتر شدن حالات احساسی می شوند، شامل چه کارهایی هستند و اعمالی که توسط انسان های ناراضی و غمگین انجام می شوند چیستند.

1-آن ها همیشه شکایت می کنند

شکایت، رفتار عادی فردی است که به طور مداوم با ناخشنودی در ارتباط قرار گرفته است. این یکی از اولین علاماتی است که به شما اجازه می دهد تا آن را تشخیص دهید. لحظات نارضایتی در زندگی هر کسی اتفاق می افتد. یک علامت قوی که باید به عنوان مانعی اصلی در زندگی نظر گرفته شود،  شکایت مستمر است.

بر اساس یک مطالعه ی علمی، شکوه و زاری کردن باعث از کار افتادن نورون ها می شود و 30 دقیقه شکایت کردن و نق زدن، کافی است که باعث یک دگرگونی در ناحیه ی هیپوکمپوس ، منطقه ای از مغز شما که مستعد حل مشکلات است، شود.

2-آن ها به طور وسواسی حواسشان به حرف و سخن مردم است

افراد ناراضی و غمگین، تنها هدف جسجوی لذت را اهمیت دادن به نظرات بقیه مردم، با انجام یک تلاش خسته کننده برای خوشحال کردن آن ها که تقریبا غیرممکن است و دقیقا به ناخشنودی آن ها منجر می شود، می دانند.


مقاله مرتبط: نشانه های شخصیت کمال گرا


https://rastmard.com/21596


3-آن ها به دیگران اعتماد ندارند

نومیدی و یاس ناشی از هر نوع رابطه ی بین فردی در مورد شرایط اجتماعی، محیط کاری و خانوادگی و غیره و ذلک است و برای همه اتفاق می افتد. مردم غمگین و ناراضی با نتیجه گیری از توهمات خودشان، به پذیرش نگرشی که بر مبنای سوءظن است پرداخته و به همین خاطر حالت دفاع شخصی خودشان را فعال می کنند، این کار آنان به وضوح، کیفیت روابط و حالت عاطفی ناشی از سوءظن آنها را کاهش می دهد.

4-آن ها می خواهند کنترل همه چیز را در دست داشته باشند

کنترل روابط، پر استرس ترین چیزی است که که می تواند وجود داشته باشد، نه فقط برای کسی که کنترل می شود بلکه برای کنترل کننده هم همین طور است. این موجب به ارمغان آوردن یک وضعیت نارضایتی دائمی می شود به خاطر اینکه به دست گیری افسار همه کس و همه چیز، به تنهایی، تقریبا غیرممکن است.

ناکام بودن در امر کنترل همه چیز، کنترل کننده را به حالت محنت و اندوه، سرازیر می کند.


استرس و انفجار مغز را بخوانید.


https://rastmard.com/17566


5-آن ها به دنبال انتقاد دیگران هستند

مردم ناراضی تمایل دارند که همیشه از دیگران انتقاد کنند، زیرا، دارای هیچ قصد واقعی برای درگیری رو در رو با بقیه نیستند.

6-آن ها بدون هدف هستند

اهداف یکی از محرک های زندگی انسان هستند زیرا اهداف باعث ایجاد انتظارات می شود و انتظارات هم همیشه با آرزو ها در ارتباط هستند. افرادی که قطعا از آرزوها متنفر هستند می توانند بین رده منفی طبقه بندی شوند.

آن ها تمایل دارند تا برخوردها و نگرش هایی مشابه با اهداف دیگران داشته باشند، و شما هم حتما این جمله را از آن ها شنیده اید که می گویند:”چگونه آن را انجام می دهید؟ “. این برای شما بسیار پیچیده است، چون، موفقیت دیگران، بزرگترین نکته ی برجسته ی شکست آن هاست.


چطور می توانی به هدفی بزنی که نداری! برای خودت هدف بساز!


7-آن ها فکر می کنند، هر چیزی که اتفاق می افتد یک مشکل است

یک نفر، باید روانشناس باشد تا بداند که وضعیت شادی یا بدبختی ما به اینکه “چگونه با تغییرات کنار می آییم و آن ها را قبول می کنیم”،  بستگی دارد. در دیکشنری افراد ناراضی، تغییر به معنای مشکل است.

“اغلب مشکلات می توانند چیزهای خوبی را برای ما به ارمغان آورند.” این جمله کاملا صحیح نیست اما اگر واقع بین باشیم می تواند بهترین نگرشی باشد که ما در برابر مشکلات به کار می بریم.

8-آن ها افرادی مقایسه گر هستند

مقایسه کردن با بقیه، یکی دیگر از ویژگی های افراد ناراضی است. مقایسۀ با دیگران فقط یک هدف دارد: متقاعد کردن خودمان برای اینکه بر بقیه افراد برتری داریم.

9-آن ها از ترس ها و مشکلات فرار می کنند

کیست که تاکنون ترس را تجربه نکرده باشد؟ ترس یکی از احساسات طبیعی انسان است اما تفاوت اصلی در نحوه برخورد ما با آن بستگی دارد.

10-آن ها مسئولیت نارضایتی خود را بر عهده نمی گیرند

افراد ناراضی تمایل دارند دیگران را برای شکست هایشان سرزنش کنند؛ چرا که، به طور جدی تر، آنها قادر نیستند تا علل نارضایتی خود را شناسایی کنند، بنابراین برای دریافت کمک از دیگران باز نخواهند بود.

حالا این سوال پیش میاد که؛ چی کار می شه کرد؟

جواب این سوال در اجتناب از منفی گرایی نهفته است.

هرگز با شخص ناراضی بحث نکن، بحث کردن با آن ها چیزی نیست جز، سوخت رسانی به وضعیت موجودشان. شما آگاه نیستید اما این احتمال دارد که به صورت ناخودآگاه به یکی از آنان تبدیل شوید. شما می توانید در این مورد مطالعه کنید و یا از مشاوران روانشناسی کمک بخواهید، این کار به شما در تصمیم گیری ها و اجتناب از چنین افرادی کمک می کند.

اگر احساس می کنید که بسیاری از موارد بالا در مورد شما صدق می کند، سرتیتر هر کدام از این رفتارها را بر روی تکه ای از کاغذ نوشته و هر زمان که احساس کردید در حال پیش روی به سوی یکی از این رفتارها هستید، نگاهی به تکه کاغذتان بیندازید. تمرین مفید برای این حالت،  این است که از حالا شروع به تجربه رفتار مخالف با آنچه که داشته اید، در شرایط فعلی روزمره کنید.

 

نوشته‌های مشابه

17 دیدگاه

  1. مطلب خیلی جالبی بود این چند روز مطالب خیلی جالب و با ارزشی می گذارید و از خوندنشون خیلی لذت می برم ممنون و سپاسگذارم دوست عزیزم برای این اطلاعات با ارزشتون که با ما شر می کنید

  2. با سلام بنظر من ریشه اینگونه از افراد برمیگرده به زمان کودکی که با یکسری افکار منفی که اطرافیان بواسطه نا آگاهی و تلقینات به ناخودآگاه آنها فرستاده اند با خود یدک کشیده اند و اگر اصلاح نشوند تا آخر عمر با آنها باقی خواهد ماند همچنین این افکارمیتونه بواسطه طبع هر انسان نیز بروز کنه و روی رفتار شان اثر بگذاره بنابراین اصلاح شدن این افراد کار مشکلی است اما دور از انتظار نیست

  3. تشکر بابت این مطلب آموزنده..این مطلب باعث شد ک من از بحث کردن با اینطور افراد ازین ب بعد خودداری کنم..همیشه فکر میکردم بهتره مخصوصا با افرادی ک دوستشون دارم و متاسفانه شدید منفی هستن دوستانه بحث کنم و هرچند در آخر نمیپذیرفتن و دقیقا طبق این مطلب روی عقایدشون پافشاری میکردن ولی احتمال میدادم شاید بشه ی روزنه مثبت توشون ب وجود آورد..اگر میتونستیم هرکسی خودش و حداقل ی نفر از نزدیکانش رو ب سمت مثبت اندیشی بکشونه ، دنیای زیبایی میداشتیم..امیدوارم افرادی مثل شما بسیار باشن و هر لحظه ب تعداد انسانهای مثبت نگر و امدان رسان اضافه بشه?

    1. ممنون از شما به خاطر ارائه ی نظرتان و دیگر این که، بله، در اکثر موارد مشاجره با این افراد مصداق جمله ی (از این گوش شنیدن و از آن گوش در کردن است) اما همیشه هم نباید چنین نگرشی داشت، البته به شما توصیه می کنم اگر فردی هستید که برخورد با این آدم ها بر روی شما تاثیر منفی می گذارد از آن ها برای سلامت خودتان دوری کنید اما اگر این توانایی را دارید که به قانع کردن شان بپردازید، حتما این کار را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید