فواید و مزایای مراقبه بصورت علمی و عملی و تاثیر آن بر سلامتی

همه ما در مورد مزایای مراقبه از نظر معنوی و آرامش ذهنی که به همراه می‌آورد شنیده‌ایم اما کمتر در مورد تحقیقات علمی بی‌شماری که در مورد مراقبه انجام‌ شده اطلاع داریم یا از مزایایی که مراقبه از لحاظ علمی بروی بدن و به‌خصوص  سلامتی دارد آگاه هستیم.


مقاله مرجع: مراقبه چیست وفواید آن کدامند


در این کلیپ کوتاه بر مزایای مراقبه بصورت علمی و عملی تأکید شده و تأثیراتی که مراقبه روی مغز، بدن و حتا سلول‌ها می‌گذارد به‌صورت مفید و مختصر توضیح داده می‌شوند.

امیدوارم ازاین کلیپ لذت ببرید.

در ضمن، در صورت تمایل می توانید برای آموختن فنون مراقبه صحیح و اصولی از دوره مراقبه عملی آموزشگاه بهره بگیرید.

دوره مراقبه

هزینه این مقاله رایگان، اشتراک آن از طریق دکمه های اشتراک پایین مقاله (در فیس بوک و تلگرام) و... با دیگران است. به این صورت با نشر آگاهی انرژی و کارمای خوب به زندگی خود شما نیز جذب خواهد شد!❤️

تاریخچه بهنام کاظم پور

بهنام کاظم پور بخش اعظم عمر خود را صرف مطالعه، تحقیق و تمرین مباحث خودشناسی کرده و حتی در این راه سفرهای مختلفی داشته است. او مهمترین هدف انسان بروی زمین را خودشناسی می داند و بیش از یک دهه است که می کوشد دانش خود را طریق وبلاگها، وبسایت ها یا جلسات حضوری با مخاطبان پارسی زبان به اشتراک گذارد. او همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی عمومی است و پایان نامه خود را در زمینه روانکاوی عمقی یونگ به پایان رسانده و معتقد است نظریات کارل گوستاو یونگ خصوصا ناخودآگاه جمعی و کهن الگوها به او در شناخت خود و کمک به مراجعانش بسیار راهگشا بوده اند.

18 نظر در مورد “فواید و مزایای مراقبه بصورت علمی و عملی و تاثیر آن بر سلامتی

  1. با سلام و تشکر
    با اینکه از منابع انگلیسی یا هندو ها یا بوداها استفاده میشه اما خیلی باهاشون ارتباط برقرار می کنم و اونم فکر می کنم به این خاطر هست که همه یک چیز واحد رو میگن فقط زبان یا نوع گفتارشون متفاوت هست و معنا یک مفهوم داره
    بسیار تشکر از سایت عالیتون

  2. با تشکر. ویدیوی جالبی بود بخصوص برای کسانی که همه چیز را فقط در قالب علم پذیرا هستند گمان می کنم که از کل جمعیت جهان چندین دسته به مراقبه روی خوش نشان نمیدهند یکدسته کسانی هستند که حاضر نیستند از کل بیست و چهارساعت یکروز, حتا چند دقیقه برای خودشان, وقت بگذارند. دسته ای دیگر شاید ان را چیزی در حد خرافات دانسته و حاضر نیستند زمانی به مطالعه و تحقیق ان اختصاص دهند گروهی هم پشنکار لازم و پیگیری اصولی نداشته ودر نتیجه حاصلی نگرفته اند. شاید هم… . در مجموع متصورم جز عده کمی همه با مراقبه اشنا هستند ولی گروه اندکی با جدیت به ان پرداخته و نتایج ان را هم در زندگیشان دیده و می بینند. ارامش و پذیرش, پایان دادن به جنگ بی فرجام با دنیا و مردم, از مزایای نسبی مراقبه است.

دیدگاهتان را بنویسید