آیا شما نیز کسی را می شناسید که باورهای نژادپرستی دارد؟ (کلیپ بسیار تاثیرگذار)

نژادپرستی نوعی پیش‌داوری و تبعیض است براساس تفاوت‌های ظاهری، فرهنگی، زبان، آداب و رسوم، دین، تاریخ و امثال آنست. ساده‌ترین مثال برای نژادپرستی، برتر دانستن انسان‌های سفیدپوست بر رنگین‌پوستان است با این استدلال که چون سفید بودن نشانهٔ برتری است و من سفیدم و تو سفید نیستی، پس من از تو برترم. همچنین عده ای خود را به دلیل محل تولد خود و اجدادشان برتر می دانند. 

نژادپرستی

جالب است بدانید که حقیقت تولد شما، اصلا آن چیزی که فکر میکنید نیست. نژادپرستی پوچ ترین باورهای انسان است. این کلیپ را تماشا کنید تا به این موضوع پی ببرید.

اگر چنین کسی را می‌شناسید که به‌صرف محل تولد و ژنتیک خود را برتر از یک گروه و قوم خاص می‌داند. حتماً این ویدئوی کوتاه را به او نشان دهید تا کل جهانش زیرورو شود.

 

 

هزینه این مقاله رایگان، اشتراک آن از طریق دکمه های اشتراک پایین مقاله (در فیس بوک و تلگرام) و... با دیگران است. به این صورت با نشر آگاهی انرژی و کارمای خوب به زندگی خود شما نیز جذب خواهد شد!❤️

تاریخچه بهنام کاظم پور

بهنام کاظم پور بخش اعظم عمر خود را صرف مطالعه، تحقیق و تمرین مباحث خودشناسی کرده و حتی در این راه سفرهای مختلفی داشته است. او مهمترین هدف انسان بروی زمین را خودشناسی می داند و بیش از یک دهه است که می کوشد دانش خود را طریق وبلاگها، وبسایت ها یا جلسات حضوری با مخاطبان پارسی زبان به اشتراک گذارد. او همچنین دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته روانشناسی عمومی است و پایان نامه خود را در زمینه روانکاوی عمقی یونگ به پایان رسانده و معتقد است نظریات کارل گوستاو یونگ خصوصا ناخودآگاه جمعی و کهن الگوها به او در شناخت خود و کمک به مراجعانش بسیار راهگشا بوده اند.

17 نظر در مورد “آیا شما نیز کسی را می شناسید که باورهای نژادپرستی دارد؟ (کلیپ بسیار تاثیرگذار)

  1. آیاتی از قرآن است که خداوند می فرماید ما شما رو در ملیتهای و قومهای گوناگون آفریدم تا همدیگر را بشناسید (این به معنای عدم برتری در یک نژاد و قوم خاص ) و گرامی ترین نزد خدا پرهیزگارترین شما می باشد یعنی ( همه نزد خدا یکسان و گرامی هستند غیر یک سری خاص که آنها عزیزترن به خاطر پرهیزگارتربودن
    با تشکر از مطلب خوبتون

  2. چند بار تلاش کردم ویدیو باز نشد و نتوانستم ان را ببینم. من اصلا یادم نمی آید که قبل از موقع شکل گیری در رحم مادرم, یا زایمان و هر وفت دیگری از من بپرسند راستی نگفتی در کدام قاره, کشور, شهریا روستا, در چه خانواده ای, پولدار یا فقیر, عیسوی یا مسلمان, مومن یا کافر, سیاه یا سفید یا زرد, زیبا یا زشت, مرد یا زن و… و … هزاران “چرا”یی که بعدها در ذهن من شکل گرفت, را انتخاب می کنی؟ از هرکسی هم پرسیدم تجربه مرا داشت. حال با چه جراتی از اختلافات نژادی, جنسی, مذهبی,… و … می توانم صحبت کرده, بر خود ببالم یا خود را زیر سوال ببرم؟ جز اینست که چنین تفکراتی از جهالت سرچشمه می گیرند و بایستی با اگاهی دفن شوند؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید