مانی یک رازورز و هنرمند می باشد. او به اسطوره شناسی تطبیقی، مکاتب کهن، روانکاوی، تاریخ و نشانه شناسی علاقمند است و در این حوزه ها پژوهش می کند. مانی نوشتن دانسته های خود و اشتراک گذاری آن ها با علاقمندان را دوست دارد.
نوشتههای مشابه
نحوه ساخت سنگ های جذب با حروف قدرتمند باستانی
نحوه ساخت سنگ های جذب با حروف قدرتمند باستانی همان طور که احتمالا از قبل با شرکت در دوره منحصر به فرد جذب راستمرد با مهرواژه آشنا شده اید، می دانید که میتوان با ترکیب برخی حروف و علائم روی ناخودآگاه تاثیر گذاشت. همچنین انرژی های یک حالت یا زمان مشخص را در وسیله ای…
جشن فرارسیدن زمستان و روشن نگاه داشتن آتش درون + مراقبه زمستان
با فرا رسیدن جشن بزرگ زمستان، بتدریج آشفتگی ها و سرگردانی های پاییز، جای خود را به سکون و آرامش زمستان خواهند بخشید. زمستان فصل عناصر اتر و هواست؛ زمانی برای بازگشت به درون، سکون و آرامش. اکنون هنگام تجدید قوای روح و نظم و ترتیب بخشیدن به ذهن پریشان و بهم ریخته ی پاییزی ست. در ادامه…
راهنمای رودراکشا – هر آنچه در مورد دانه های رودراکشا باید بدانید
در این مقاله با رودراکشا ، فواید استفاده از آن و نحوه پاکسازی و شارژ و نگهداری آن آشنا خواهید شد. رودراکشا چیست؟ رودراکشا دانه های خشک شده درختی هستند که اغلب در جنوب شرق آسیا می روید. اسم علمی این درخت الائوکارپوس گانیتروس [1]می باشد. معنای واژگانی این درخت “اشک شیوا” می باشد و…
38 فایده یوگا که هیچ جای دیگر نمی خوانید!
آیا در جستجوی دلایلی برای شروع یوگا هستید؟ از افزایش قدرت به سمت انعطاف، از انعطاف به سلامت قلب… ما ۳۸ فایده از یوگا برایتان می نویسیم تا شما مت یوگای ( تشک ) خود را پهن کنید. اگر در تمرین یوگا جدی هستید پس احتمالا برخی از فواید یوگا را متوجه شده اید. احتمالا…
شرح کیمیاگری درونی و بیرونی در چین باستان
در چین باستان رازورزان به دو دسته تقسیم شدند. عده ای که به دنبال جاودانگی تن بودند (کیمیاگران بیرونی) و عده ای که تن را فانی می دانستند و به دنبال بقای روح بودند (کیمیاگران درونی). کیمیاگران بیرونی چینی معادل همان کیمیاگرانی هستند که اکثرا با آنها آشناییم و به دنبال اکسیر حیات یا حجر…
راهنمای چاکراها- چاکرای هفتم
راهنمای چاکرای هفتم یا چاکرای تاج را با هم میخوانیم: من: سلام ویکی هاو ویکی هاو: سلام، خیلی وقته ندیدمت. کجا بودی؟ من: شرمنده، یکم سرم شلوغ بود . بالاخره رسیدیدم به چاکرای تاج، راجع بهش توضیح میدی؟ ویکی هاو: انرژی این چاکرا بهت اجازه میده تا تجربه ای شگفت انگیز از یکپارچگی با جهان…
17 دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
آخه چقدر مراقب باشیم وقتی حشرات حرف نمیزنن
پک اموزش اهیمسا رو دارید؟
آدم آزارش به مورچه نمیرسه ولی آزارش به آدم که میرسه
جمله شیرینیه
مرسی از آموزش جالبتون
اونی که ازار رسوندن به دیگران رو نشونه قدرتمندی میدونه برعکس ی ترسوعه ضعیفه
کاملا درسته
بسیار عالی
کاملا درست و به حق بود سپاس
آهیمسا تعریف درست بخشی از انسانیت است
سپاس از آگاه کردن مردم
درود و سپاس
درود و سپاس
امیدوارم که درونی ابتدا، خودآراری به خودمونو کنار بزاریم تا میل به دیگرآزاری هم از میان بره
زورگویی و آزار رساندن ناشی از ترس است
خشم وعصبانیت نیز ناشی از ترس است
مسعود لعلی تمثیل جالبی در کتاب شما عظیم تر از آن هستید که می اندیشید، داردجلد ۶دارد میفرمایدروزی ترس وخشم به دریاچه ی خیالی رفتند تا شنا کنندهردو لباسهایشان را در آوردندو به درون آب رفتند خشم بدون اینکه در نظر بگیردچرا وارد اب شدهخیلی تند شتاب زده _همان طور که طبیعتش ایجاب میکند_ بیرون آمداز آنجا که خشم درست نمیبیند اولین لباسی را که روی زمین افتاده بود را برداشت و به تن کرداز قضا لباسی که پوشید مال خودش نبود و لباس ترس بود
اما” ترس” بدون عجله و بی توجه به زمان آب تنی کرد وقتی از دریاچه بیرون آمد متوجه شد که لباس هایش نیست.ناچار لباس ” خشم “را پوشید از ان به به بعد بود که گفتند وقتی انسانی دچار خشم میشود کور و سنگدل است شاید اگر به خودمان فرصت دهیم وخوب ببینیم در یابیم که(خشم یک لباس مبدل است که پشت آن ترس پنهان شده است)و خشم و عصبانیت که موجب آزار رساندن وبه خود و دیگران است صرفا نکته ی کوچکی از آزار رساندن بود
البته آزار رساندن به وجوهات مختلف وجود دارد معذالک من آن را نتیجه ی ترس میدانم حتی وقتی اتومبیلی با صدای آهنگ بلندش از کنارم رد میشود و آزار میبینم سریعا این فکر از سرم میگذرد چه چیزی پشت این عمل راننده است ؟
نبود اعتماد به نفس؟یا به بیانی بهتر ? به من توجه کن!!!
کسی که متصل است به وحدت وجود
هرگز نیروی منفی آزار رساندن ندارد
سراسر وجودش آکنده از نور الهیست
کاش میشد جناب کاظم پور یا تیم راستمرد در اینجا راجع به درست بودن یا غلط بودن نظرمان
نظری بدهند
به دو دلیل انگیزه میشود که در نطر سنجی شرکت کنیم دوم ایراد خود را بیابیم و بفهمیم مقاله ی ایشان را متوجه نشدیم و در جهت اصلاح خود بر آییم
قبلا از شما و ایشان متشکرم
با سلام و سپاس از نویسنده محترم مطلب بالا و جناب مانی دوست اندیشمند
متصورم هرگاه من نظری یا نظرم را منتشر می کنم یعنی ان را در ایینه نقد گذاشته و هرکسی می تواند جوابی معادل فهم و درکش ارائه نماید…
نوشته “اهیسما” را دوباره خواندم مفید و مثبت دیدم با ریشه یابی لغت های هم معنا یا معادل که کار زیبایی شده بود و بازیابی اصل ان از زبان و حکمت بودا وباگوان پاتنجلی و نتیجه گرفته بودند اساس هر بیعدالتی ریشه در اندیشه نادرست, غلط و قضاوت های ذهنی, دارد (رشد یافته در فرهنگ نادرست. شما رفتار مردان جامعه ما را نسبت به نیم دیگر جمعیت یعنی زنان ببینبد ازار و تحقیر در سطح وسیعی در جریان است و جالب اینست که عده ای از زنان موسوم به “زنان مدافع حقوق مردان” این برخوردها را عادی دانسته و توجیه می نمایند). عقیده و نتیجه مقاله را درست می بینم و اشکالی در ان نمی یابم.
دوست گرامی (Saghar) با استفاده از نوشته ای ازاقای لعلی نوشته اید اساس ازار و زورگویی بر مبنای “ترس” استوارمی گردد و ترس نشانه ای از ضعف, یا به فرمایش شما اعتماد و عزت به نفس است (حیوانات در برخورد با ترس با غرش و عصبانیت قیل از درگیری اصلی سعی می کنند خطر را دور کنند در انسانها هم بخصوص مردها, این رفتار فراوان دیده می شود و نهادینه است). نوشته سرکار هم درست است و به واقعیت ان اعتقاد دارم.
(الان تحریک شدم بنویسم که ترس هم ریشه در خودخواهی و خودپرستی من دارد همانند قضاوت…).
ولی متصورم نظرات هر دو دوست, درست است ولی چیزی که ایجاد “سوتفاهم” کرده است عدم توجه به نتیجه است البته که مهم است که رفتاری از چه چیزی ناشی می شود ولی اهمیت بیشتر از ان, باور به اندیشه ای است که “اهیسما” را نوعی عبادت می داند و عدم زورگویی و رعایت عدالت را نه ضعف بلکه یک فضیلت بداند.
مهم نیست که من درذهن به چه اعنقاد دارم هیچکس را برای افکارش (جاهای دیگه دنیا) محاکمه نمی کنند بلکه مبنا, عمل است و اصل بی ازاری مرا متوجه می سازد که بهتراست به این روش عمل کنم تا حال خوب و ارامش را پیدا کنم همانطور که دریافتم بهترین و با ارزش ترین شکرگذاری از ان کسانی است که خوب زندگی کردن را دریابند که : “این جهان کوه است فعل ما ندا /…” یا “می بخور منبر بسوزان / مردم آزاری مکن”. ممنون.
با سپاس و درود فراوان
بسیار بسیار زیبا امیدوارم همه بتوانیم این راه رادر زندگی مان طی کنیم بخصوص در تربیت فرزندانمان
بهترینها ازآن شماست
واقعا عالي بود..چه كلمات جالبي استفاده شده .جداي از لذت درك مطلب خود كلمات هم جذابيتشون رو برخ ميكشن.مرسي?????
سپاس از انديشه ي درست عدم خشونت آهيمسا
قربان شما