به کدام جهت بخوابیم؟ نکاتی برای بهتر بیدار شدن از خواب!

آیا شما هم تا بحال شنیده اید که می گویند به سمت شمال نخوابید؟! آیا موقعیت قرارگیری بدن در خواب ما تاثیرگذار است؟

ساد گورو، استاد و عارف بزرگ هندی این باور قدیم هندی ها را که می گویند ” به سمت شمال نخوابید” را بطور علمی بررسی می کند و نکات دیگری نیز برای کمک به خوابیدن و استراحت بهتر ما ارائه می دهد.

بدن شما چطور طراحی شده است؟

قلب شما در وسط نیمه بالایی بدنتان قرا گرفته است زیرا پمپاژ کردن خون بسمت بالا برخلاف نیروی جاذبه عمل مشکل تری نسبت به فرستادن خون بسمت پایین است. عروق خونی که از قلب به سوی بالای بدن حرکت می کنند، از عروق پایینی باریک ترند و همین طور که به مغز نزدیکتر می گردند تقریبا شبیه مو می شوند، گویی دیگر یک قطره بیشتر خون نمی توانند حمل کنند. اگر یک قطره بیشتر از ظرفیت شان خون به داخل آنها پمپاژ شود، پاره شده و فرد دچار خونریزی می گردد.

بسیاری از مردم از جمله خود شما خونریزی های مغزی این چنینی می کنید. این اتفاق شما را به کل ناتوان نمی کند بلکه عوارض کوچکی را برجای می گذارد. ممکن است در اعمال خود کندتر و راکدتر شوید، اتفاقی که برای اغلب در حال رخ دادن است. سطح هوشی نیز پس از ۳۵ سالگی افت می کند، مگر آنکه مراقبت های ویژه زیادی از آن بکنید.

sleep-infographic_001چه اتفاقی می افتد وقتی که با سر به سمت شمال می خوابید؟

اگر شما هر نوعی از مشکلات خونی را دارا باشید، مثلا کم خونی، دکتر چه نجویزی به شما می کند؟ آهن، عنصر مهم سازنده گلبول های قرمز. شما حتما راجع به میدان مغناطیسی زمین نیز چیزهایی شنیده اید. زمین میدان مغناطیسی قدرتمندی دارد که بر همه چیز، بویژه هر آنچه که دارای عنصر آهن باشد تاثیر می گذارد.

زمانی که بدن به صورت افقی ست، بلافاصله متوجه  می شوید که نبض تان درحال کاهش است. بدن این تطبیق را به این دلیل انجام می دهد که اگر در این حال خون به اندازه قبل به داخل رگها پمپاژ شود، خون زیادی به مغز رسیده و به آن آسیب خواهد زد. حالا اگر سر خود را به سمت شمال قرار دهید و ۶-۵ ساعت در آن وضعیت باقی بمانید، کشش مغناطیسی در مغز شما فشار ایجاد می کند. اگر از سنی بالاتر باشید یا یه هر شکل عروق خونی تان ضعیف شده باشند، ممکن است دچار خونریزی مغزی، سکته مغزی و فلج شوید. یا اگر بدنی قوی دارید و این اتفاق ها برایتان نیفتد، ممکن است با حالتی ناراحت و مضطرب از خواب بیدار شوید، زیرا گردش خون بیشتری نسبت به حالت معمول استراحت در مغزتان ایجاد شده است. این بدین معنا نیست که با یک روز خوابیدن دچار مشکل می شوید، ولی اگر ادامه یابد دچار مشکل می شوید. نوع این مشکل نیز به سیستم بدنی شما وابسته است.

بنابراین اگر در نیمکره شمالی زمین زندگی می کنید بهترین جهت برای خوابیدن، قرار گرفتن سر بسوی شرق است. شمال شرقی بد نیست، غرب خوب است و جنوب اگر مجبور هستید. اما شمال نه! هر جهتی بجز شمال! اگر هم در نیمکره جنوبی زمین هستید، سر خود را بسمت جنوب قرار ندهید!


جهت درست بدن

در هند گفته می شود که هنگام بلند شدن از خواب یا حالت خوابیده، به پهلوی راست بچرخید و بلند شوید. زیرا که در حالت استراحت، سطح متابولیسم بدن پایین است. وقتی که بلند می شوید، موجی از فعالیت در بدن آغاز می شود و اگر با پهلوی چپ بلند شوید، به قلب تان فشار زیادی وارد می آید.

مغز و بدن خود را فعال کنید

همچنین گفته اند که قبل از بلند شدن از خواب، کف دست هایتان را بهم مالش دهید و سپس روی چشمانتان قرار دهید. در قدیم باور بر این بوده که بدین ترتیب خدا را خواهید دید. ولی ارتباطی با دیدن خدا ندارد، عصب های زیادی در انتهای دستان متمرکز شده اند و هنگامی که آنها را مالش می دهید، این اعصاب و اعصاب مغزی متصل را فعال کرده و سیستم بدنتان را به این شکل بیدار می کنید.  وقتی که صبح ها هنوز خواب آلوده و گیج هستید، به یکباره بلند نشوید! این کار را انجام دهید تا ببینید چقدر سریع بیدار و هشیار می شوید.

Sleep-Infographic

 

تاریخچه Roni.Shiny

روناک سالها علوم معنوی مختلف را مطالعه و تجربه کرده و در زمینه گسترش آگاهی و مهارت های زندگی سالم به فعالیت و آموزش پرداخته است. او معتقد است که سعادت حقیقی انسان مدرن در بازگشت به طبیعت و ارزش های اصیل انسانی و نیز درون نگری و خودشناسی است. همچنین دارای مدرک انرژی درمانی است و با یوگا و سنت های طبیعتگرا آشناست. روناک متخصص تهیه فایل های صوتی خودهیپنوتیزم است و مشاور راستمرد در موارد گفته شده میباشد .

25 نظر در مورد “به کدام جهت بخوابیم؟ نکاتی برای بهتر بیدار شدن از خواب!

دیدگاهتان را بنویسید

برای استفاده از تمامی امکانات سایت توصیه می کنیم وارد شوید یا ثبت نام کنید:

در صورتی که در حال حاضر مایل به ثبت نام نیستید، میتوانید این پیام را ببندید و به مطالعه سایت ادامه دهید.

برای استفاده از تمامی امکانات سایت توصیه می کنیم وارد شوید یا ثبت نام کنید:

در صورتی که در حال حاضر مایل به ثبت نام نیستید، میتوانید این پیام را ببندید و به مطالعه سایت ادامه دهید.