آرمین اقلیخانی به تحقیق و مطالعه در زمینه فلسفه علاقمند است و مقالات و نقد های اجتماعی خود را در مجلات دانشجویی گوناگون به چاپ رسانده است . او پس از آشنایی با جناب کاظم پور (مدیر راستمرد) در سال 1392 با خودشناسی آشنا شده و مطالعات خود را در این زمینه ادامه داده است و به مکاتب طبیعتگرا و فلسفه های شرقی علاقه مند است . او معتقد است انسان در زندگی باید در جستجوی عشق ، صلح ، صداقت و حقیقت باشد .
نوشتههای مشابه
افسانه شخصی چیست و چطور آن را شناسایی کنیم؟
اغلب انسان های روی زمین از زندگی خود ناراضی هستند، افسوس گذشته را می خورند، افسرده و دلزده شده اند. ولی چرا این گونه ست؟ این عادلانه نیست! حتما این جملات را بسیار شنیده اید: “خودت باش!” ، “رویاهایت را دنبال کن” ، “خود حقیقی ات را بشناس” و “افسانه شخصی ات را زندگی کن”. اما افسانه…
انیمیشن Alike و مفهوم افسانه شخصی
افسانه شخصی، علت آمدن ما بروی زمین و وظیفه ای که در اینجا بعهده داریم، راهی اختصاصی برای هر فرد است. کاری یا هنری که در آن استعداد زیاد دارید، از انجام آن بسیار لذت می برید و در آن غرق می شوید طوری که گذر زمان را فراموش می کنید. هر فردی که روی…
5 گام تا بیداری روحی
یکی از دشوارترین مسائلی که در مسیر زندگی معنوی با آن سر و کار داریم مراحل بیداری روحی می باشد که درست همانند تبدیل یک کرم ابریشم به پروانه است. به عنوان یک انسان، ما نیز ما وارد چنین روند تحولی چشمگیری می شویم و پس از تلاش و کشمکش های بسیار، راه را برای…
برای چه به این دنیا آمده ای؟ هدف تو از زندگی چیست؟!
این ویدئوی انگیزشی ما را تشویق میکند تا بفهمیم چه هدف و رسالتی در زندگی داریم و معنا و مفهوم زندگی ما چیست. از سری ویدئوهای “بیدار باش” که همه ما به دیدن آنها نیاز داریم!!… تنها 4 دقیقه وقت بگذارید و این ویدئو را ببینید، به آن فکر کنید تا یک عمر در افسوس…
10 نشانه اثبات اینکه در مسیر تحقق افسانه شخصی و هدف برتر خود قرار دارید!
“مسیر درست برای رسیدن به هدف برتر” تمامی ما انسان ها راهی یک مسیر مشخص هستیم و دوست داریم تا اینگونه فکر کنیم که هر یک مقصدی معین داریم. دنیای مدرن امروزی به قدری شلوغ و سرگرم کننده شده است که بسیاری از ما فراموش کرده ایم که لحظه ای درنگ کنیم و ببینیم که…
چطور میتونی به هدفی بزنی که نداری؟ برای خودت هدف بساز!
ویدئویی جالب و انگیزشی که در مورد هدف از آفرینش انسان و زندگی هدفمند و بامعنای انسان صحبت میکند. از سری ویدئوهای “بیدار باش” که همه ی ما به دیدن آن نیاز داریم!!!
17 دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
ممنون
هیچ چیزی نمیتونست منو قانع کنه الان بهتر شدم
منم گرفتارش شده بودم
عالی
من از بچگی معتقد بودم هیچ خدایی وجود نداره (خدا درمفهوم پادشاه از نظر ادیان) بلکه خودم خدا هستم فقط باید آنرا ااعماق وجودم بیابم
👍👍👍
عالی
ممنون
عالی
دمت
ممنون مطلب خیلی جالبی بود با گذر سن روز بروز بیشتر با حقیقت و جودمون و هدف اومدنمون برامون آشکار می شه
سلام نویسنده مقاله از افراد بدرستی نام برده این مکتب از اواخر قرن نوزدهم تا اوایل قرن بیست شروع و تئوریسین های اصلی ان نیز همین افراد هستند .
هستی گرایی ‘باور به اصالت وحود’ موضوع انسان محور این مکتب است هم در بین این افراد خداباور و غیر خدا باور داریم .
اندیشیدن فلسفی با انسان شروع میشود .اصلا پوچ گرایی نیست و تفاوت عمده و اساسی با نهیلیسم یا پوچ گرایی دارد.چون هدفش انسان است.
تصادفی بودن دنیا-ازادی-اصالت-انسان محور اصلی این مکتب است حتی سقراط نیز به ان پرداخته است در این ججم کم و زمان بسیار عالی و زیبا بود. کتاب هستی و نیستی سارتر اگر ترجمه خوبی از ان پیدا کنید به فهم این مکتب کمک میکند.
عالی بود
با سلام. در این مورد ادعا بر عدم صحت نامها نیست بلکه ارتباط انها با هم است حال ممکن است خواهش کنم به چند سئوال کوچک من جواب دهید 1- فرمودید از نیمه قرن نوزدهم شروع شده, توسط چه کسی و با چه نامی؟ 2- رابطه نیچه و همسویی فلسفی او با سارتر چیست و بازتاب ان در کجاست؟ 3-تا کنون بارها شنیدهایم که فلسفه نیچه (که فعلا محورهای اصلی ان را نام نمی بریم) پایگاه اصلی فاشیسم بوده است و در دادگاه نورنبرگ همه افسران جانی و نژاد پرست خود را مامور دانسته پس معذور بوده و چاره ای جز انجام ان جنایات کسترده نداشته اند, فلسفه “اصالت وجود سارتر”, انسان را مقابل انتخابهایش مسئول و جوابگو می داند ایا حتا شبیه هستند؟ 4- از خانم سیمون دوبوار صحبت شد می توانید در یک جمله یا بیشتر در باره او, کتابها و افکارش بگویید؟ 5- اصل مهم فلاسفه و فلسفه “انسان” است صحبت اساسی اش انسان است از ارسطو, افلاطون, سقراط, دموکریت و خلاصه از صدر تمدن تا کنون همه در فلسفه اگزیستانسیالیسم مرتبط بوده و متهمند؟ با قهرمان؟ و چه ربطی؟ 5- اصول مهم فلسفه “اصالت وجود” را می توانید برای من که نمی دانم فلسفه با سین نوشته می شود یا صاد, بشمارید و بفرمایید که این این مطلب چه چیزی را توضیح داده ویا روشن کرده است؟ بسیار ممنونم, وحتما از پاسخ های شما بهره مند خواهم شد.
با سپاس. نمیدانم این مطلب را خود نوشته اید یا ترجمه است ولی اطلاعات ان بی پایه و نادرست است. فلسفه نیجه قرن هفدده, هجده میلادی چه ربطی به سارتر ( متفکر انسان دوست) و واضع تئوری حقیقت وجود در قرن بیستم دارد اتفاقا اگزیستانسیالیسم از دل فاشیسم و نازیسم که بر محور افکار نیجه شکل گرفته بودند و کاملا متضاد با ان, پس از جنگ جهانی دوم (که سبب فقر و کشتار انسانی وحشتناک, تقسیم ممالک بین شوروی و امریکا دو امپریالیست فاتح ان جنگ بربریت و…) بوجود امد وخلاف تصورات مقاله, خواهان شان و شخصیت برای انسان فارغ از نژاد و جنس, …و… بود جمله به جمله مقاله بالا در تضاد با هم و دور از واقعیت است. قطعا در این سایت جای ان نیست والا جمله به جمله به ان می پرداختم و بررسی موشکافانه می کردم کافی بود شما با یک دانشجوی سال اول فلسفه مشاوره ای می کردید. اخه نیهیلیسم از اگزیستانسیالیسم پایه گرفته است یا ان را چه حرف و نسبتی با انارشیسم است؟ چرا منابع این مطلب ارتدوکس وار را ذکر نفرمودید؟ ناراحتی من اینست که حداقل یکی را وادار کردید ان را باور کند و گمراهی حتا یک نفر, مسئولیت بزرگی دارد. اگزیستانسیالیسم یبماری نیست که انسان به ان دچار شود یک فلسفه است که با خرافات و پوچی بعد از جنگ وبی باوری و ترس از اینده که شروع نیهلیسم یا پوچ گرایی بود (همانند جوانان کنونی ما) در مبارزه و پر از امید بود و در ساختن اروپای ویرانه, نقش خویش را بخوبی ایفا کرد… راستی میدانید تا اخر عمر چه کسی همراه سارتر بود مادام…. (پیدا کنید) کمکتان می کنم نویسنده کتاب “جنس دوم”. اگر اورا بشناسید از خود نمی پرسید چگونه چنین زن نامداری در تاریخ ازادی مردم و زنان جهان, توانست بهترین سالهای عمرش را با سارتر و دکترینش صرف نماید؟
مقاله تدوینی هست. اما متاسفانه دوستی که مقاله رو نگارش کرده جزو نویسندگان سایت نیست خود بنده هم اشنایی عمیقی با این مباحث ندارم که بدونم حق با ایشون بوده یا با شما. به همین خاطر قضاوت رو به خوانندگان واگذار میکنم و شاید در آینده خود نگارنده هم در سایت حضور پیدا کرد و در مورد انتقادات وارده پاسخ داد.
موید باشید
با سلام و تشکر. جناب رایت نسبت به شما ارادت عمیقی دارم. باور کنید بعد از جنگ جهانی دوم, مکان سالمی در اروپا نمانده بود 65 میلیون کشتار در جهان و این ویرانی, سبب از هم پاشیدگی خانواده ها, بیکاری و گرسنگی سبب بسط اعتیاد به الکل و فحشای گسترده در اروپا گشته بود در خاور میانه و افریقا وضع بسیار شنبع تر بود این بحبوهه, مردم و خصوصا جوانان را به مرز بی اعتقادی به همه چیز سوق می داد نیهیلیسم یا پوچ گرایی, سبب راهنمایی مردم به بی عملی می گشت و تنش گرایی یا انارشیسم که جوانان را تشویق به از میان بردن مظاهر تمدن می کرد بدون داشتن برنامه ای برای بازسازی, طرفداران زیادی یافته بود و هدف فقط تخریب بود. باور کنید اگر تلاش مردان بزرگی همانند سارتر, البرت کامو, مادام دوبوار, اندره مالرو و خیل بزرگانی همانند انها نبود اکنون وضع دیگری را شاهد بودیم اروپا و جهان پیشرفته به امثال این مردان, وامدار است. امیدوارم بتوانم با ایشان اشتا شده و صحبت کنیم. اما نه اینجا, از طریق ایمیل یا تلفن, که سبب افتخارم است.
ا
سلام من در سن ۱۵ سالگی دچار اگزیستانسیالیسم شدم و متاسفانه چون راهنمائی نداشتم سالها بی هدف فقط پیش میرفتم و بی هدف واقعا اغنا شدن چیزی است که سخت پیدا میشه و هدفی که صد در صد قانعت کنه که به پیش بری