6 درس مهم معنوی از اساتید روشنیده شرق و غرب

three-great-teachers

6 درس آموزنده ای که بزرگترین اساتید معنوی، قصد دارند تا آن ها را به ما تعلیم دهند.

در طول تاریخ، اساتید معنوی بسیاری زیسته اند و هر یک باری از دانش و آگاهی را برای بازماندگان نسل انسان بر جا گذاشته اند. برخی از اساتید روشنیده ، تمام عمر گرانبهای خویش را صرف آموزش شاگردان و روشنیدگی انسان های بیشتری نموده اند. هدف مشترک این اساتید روشنیده تبدیل جهان به مکانی بهتر است. جایی که انسان و طبیعت در عشق و صلح زندگی میکنند.در این مقاله 6 مورد از قدرتمندترین آموزهای معنوی را بیان میکنم که از تعلیمات اساتید روشنیده در شرق و غرب تهیه شده است. امید که نوری باشد برای روشنیدگی..


1-جدایی یک توهم است

تمام اجزاء هستی با یکدیگر متصل هستند. همه چیز یکی هستند و هیچ چیزی به طورمستقلانه و یا جدا از محیط اطرافش وجود ندارد. دوگانگی (ثنویت) چیزی جز یک توهم نیست و تا زمانی که از قید آن رهایی نیابیم، نمی توانیم در هماهنگی با خودمان و جهان زندگی کنیم.


2-سادگی کلید آسودگی ست

زندگی، صرفا راهی برای رسیدن به روشنیدگی ست و راه روشنیدگی، یافتن تمرکز و سادگی است. کسانی که زندگی خود را پیچیده می کنند، به یک حالت پیچیده ذهنی گرایش پیدا کرده و زمان و انرژی خود را صرف چیزهایی می کنند که کمکی به آن ها نمی کند.


3-وابستگی، یعنی رنج

هرچیزی که وجود دارد و هرچیزی که ما فکر می کنیم صاحب آن هستیم، روزی محو خواهد شد. به عبارت دیگر، همه ی چیزها موقتی هستند، از جمله حضور خود ما در این دنیا. بنابراین هرچه بیشتر به آدم ها، اموال و موقعیت ها وابسته باشیم، بیشتر رنج خواهیم کشید، زیرا دیر یا زود همه ی این ها از ما گرفته می شوند.


4-درد یک پیام آور است

اغلب مردم از درد و غم می ترسند و تقریبا هر کاری را برای جلوگیری از ابتلا به آن انجام می دهند. با این حال حقیقت این است که درد وجود دارد تا چیزی مهم را به ما یاد بدهد و اگر ما توجهی جدی به آن نداشته باشیم، هرگز قادر به یادگیری و رشد نخواهیم بود. درد ما را متوجه می کند که چیزی اشتباه در زندگی مان وجود دارد و باید برای تصحیح آن اقدام کنیم. هنگامی که یک درد را تاب آوردیم، درد بعدی آغار خواهد شد و این خود زندگی است.


5-نتیجه عشق و خیرخواهی، صلح و آرامش است

خیرخواهی به معنای زندگی در هارمونی و آرامش با دیگران است. هنگامی که محبت در جهان گم شود، رقابت، درگیری و جنگ به وجود می آید. شفقت و عشق تنها چیزی است که می تواند به مردم کمک کند تا به ایجاد یک دنیای زیباتر برای همه موجودات بپردازند و با یکدیگر همکاری کنند.


6-آزادی یعنی مسئولیت

هرچه بیشتر مسئولیت پذیر باشیم، توانایی مان برای شکل دادن به زندگی بیشتر می شود. کسانی که تصمیم می گیرند تا بار مسئولیت را بر روی شانه های دیگران قرار دهند، متوجه این نکته نیستند که با این کار آزادی خود را هم دور می اندازند. مسئولیت، ممکن است در برخی مواقع، بار سنگینی برای حمل کردن باشد، اما باید بدانید که این تنها راه برای داشتن یک زندگی آزادنه و هوشیارانه است.


درک آموزه های بالا ممکن است در ابتدا آسان به نظر آید اما حقیقت این است که، جهت درک این دروس باید تغییری بزرگ در آگاهی آدمی صورت گیرد. با مراقبه و کاربرد آگاهانه این دروس؛ دیر یا زود می توانید آنها را در زندگی روزمره خود مجسم سازید و قدرت و اهمیت فراوان آن ها را تجربه کنید.

منبع: https://theunboundedspirit.com/enlightened-masters/

نوشته‌های مشابه

16 دیدگاه

  1. با سپاس. همه مواردی که در مقاله فوق ذکر شد, با عملکرد, بدون تردید تغییرات مفید در زندگی شخصی هر کدام از ما بوجود خواهد اورد (با اطمینان عرض می کنم) ولی تاریخ برگشت یا ورود این برکت ها در زندگی ما بطور قطع مشخص نیست و به همین علت “ذهن” یا نفس من این معامله را به این شکل به صورت قاطع رد می کند و بر اساس خودخواهی, میان بخشش کنونی از جیب, و زمان و برگشت آن در اینده نامعلوم, انتخاب مشخص می کند که “غوره نقد به از حلوای نسیه” است. شش مورد بالا را هیچگاه در پیش ادمهای خودخواه نخواهید یافت. ولی شروع و ادامه ان در پیش افراد با ایمان زیادست. ایمان سبب میشود انسان, طمع کنونی خویش را با اعتماد به باوری, به اینده موکول نماید و خود را در مورد انجام کارهایی, مسئول و موظف بدانند.
    ولی ایمانداران واقعی هیچگاه از ترس جهنم یا طمع بهشت, به یاری و کمک دیگران نمی پردازند انان انجام موارد بالا را به مهمترین وظیفه خود در زندگی مبدل می نمایند چون با کمک ان یگانه دوری از درد و رنج را امتحان کرده اند.
    اگر بخواهیم چیزی مهم بر موارد بالا اضافه شود شاید موارد بیشتری برای تکمیل تر کردن وجود داشته باشد که مورد تاکید اکثر بزرگواران هم باشد ولی متصورم “پذیرش” در مقابل خود و هستی, از مهمترین باشد…

دیدگاهتان را بنویسید