مراقبه گروهی راستمرد – ۲۲ دی ماه ۹۵

photo_2016-11-09_11-00-50

دوستان عزیز راستمرد، در تاریخ چهارشنبه ۲۲ دیماه ۹۵ (۱۱ زانویه ۲۰۱۷) ساعت ۹ شب به وقت ایران، بار دیگر با هم به مراقبه خواهیم نشست تا با کمک انرژی های حیاتی شفابخش این روز و این ساعت، به احیای انرژی حیاتی و سلامتی بدن خود بپردازیم. 

برای اطلاع از نوع مراقبه این ماه، به فایل صوتی شفای بدن با انرژی حیاتی مراجعه کرده و از قبل آنرا دانلود کنید. در زمان مقرر بر اساس دستور العمل آن  یا به هر ترتیبی که مایلید، خود را وانهاده و ریلکس کنید. سپس ماه کامل و ستونی از انوار آنرا بالای سر خود تصور کرده و این انرژی شفابخش را طبق راهنمایی فایل صوتی با دَم وارد بدن خود می کنید و به ادامه مراقبه و شفادهی خود می پردازید. می توانید این مراقبه را به همراه دوستان یا خانواده خود نیز انجام دهید.

                                      با آرزوی سلامت و شادابی دل و جان برای همگی شما 

هزینه این مقاله رایگان، اشتراک آن از طریق دکمه های اشتراک پایین مقاله (در فیس بوک و تلگرام) و... با دیگران است. به این صورت با نشر آگاهی انرژی و کارمای خوب به زندگی خود شما نیز جذب خواهد شد!❤️

تاریخچه Roni.Shiny

روناک سالها علوم معنوی مختلف را مطالعه و تجربه کرده و در زمینه گسترش آگاهی و مهارت های زندگی سالم به فعالیت و آموزش پرداخته است. او معتقد است که سعادت حقیقی انسان مدرن در بازگشت به طبیعت و ارزش های اصیل انسانی و نیز درون نگری و خودشناسی است. همچنین دارای مدرک انرژی درمانی است و با یوگا و سنت های طبیعتگرا آشناست. روناک متخصص تهیه فایل های صوتی خودهیپنوتیزم است و مشاور راستمرد در موارد گفته شده میباشد .

13 نظر در مورد “مراقبه گروهی راستمرد – ۲۲ دی ماه ۹۵

  1. با سلام و عرض تشکر. از عنوان مطلب تصور کردم موضوع به مراقیه جمعی, کنار هم امدن یک گروه و با هدف مراقبه گروهی با رهبری پدیرفته شده یکی از اعضاست. حال سوالم اینجاست که ایا این شیوه از مراقبه صحیح است یا نه؟ سوال دومم مرتبط با اولیست که کدامیک ارجحیت و برتری دارد؟ ممنونم.

دیدگاهتان را بنویسید